KURSER OG TEAMBUILDINGFOR VIRKSOMHEDER

VI LAVER EVENTS FOR ALLE TYPER VIRKSOMHEDER  UANSET BRANCHE OG STØRRELSE. BÅDE SJOVE TEAMBUILDING EVENTS, SPECIFIKKE EVENTS DER FOKUSERER PÅ PERSONLIG SIKKERHED SAMT  SKRÆDDERSYEDE SIKKERHEDSKURSER FOR UDSATTE FAGGRUPPER SOM FRONT DESK PERSONALE, PERSONALE I PSYKIATRI OG VÆRESTEDER, DØRMÆND, VAGTER OG POLITI.

DU KAN OGSÅ BOOKE ET INSPIRERENDE FOREDRAG DER MED UDGANGSPUNKT I DEN SENESTE VIDEN OM PERSONLIG SIKKERHED BÅDE MENTALT, FYSISK, SEXUELT OG VIRTUELT, TAGER PUBLIKUM PÅ EN UNDERHOLDENDE OG LÆRERIG REJSE DER GIVER INDSIGT OG VÆRKTØJER SOM DINE MEDARBEJDERE FÅR GLÆDE AF BÅDE PÅ ARBEJDET, OFFENTLIGT OG HJEMME.

Kan man bruge militære specialenheders nærkampssystem, Krav Maga, på kontoret? 

Ja, i høj grad. Essensen i Krav Maga kan overføres til daglidags situationer på arbejdspladsen. Se faretegn, undgå konflikt, sæt grænser, de-eskaler, kæmp og skab sikkerhed. det er principper gælder både i voldelige og ikke-voldelige konflikter.

Gennem Krav Maga lærer du hvordan du undgår, forhindrer, deeskalerer og håndterer alle former for voldelige trusler og angreb. Krav Maga er udviklet til at fungere i alle typer af konfliktsituationer og voldelige sammenstød og tager udgangspunkt i kroppens egne naturlige reflekser og instinktive reaktioner. 

Du får trænet både kroppen og hjernen så både din selvtillid og din form får et kæmpe boost. Alle kan træne med uanset køn, fysik og alder.Krav Maga er teknisk og taktisk træning der er direkte rettet mod specifikke emner i selvforsvar. Derudover indeholder træningen mentale og psykologiske elementer der både handler om at kommunikere, om at forstå farer og om at fungere effektivt under stress.

 • Styrkede relationer

  Efter kurset har alle i teamet lært helt reel og brugbar selvforsvar. Sammen har de grinet, svedt og kæmpet og fået en kæmpe fælles oplevelse.

  De har også lært elementer af konflikthåndtering, de-eskalering og grænsesætning som kommer teamet til gode men også hvert individ både på arbejde, i fritiden og hjemme.

 • Personlig udvikling

  Udover en lang række af løsninger til brug i selvforsvar, udvikler deltageren sig både fysisk og mentalt, bliver 

  hurtigere til at træffe beslutninger i stressede situationer og i stand til at klare flere og større udfordringer i livet.

 • Mere energi

  Den fysiske del af træningen er baseret på sundeveldokumenterede træningsmetoder med baggrund i fysiologi, anatomi og naturlige bevægelsesmønstre.

  Vi opbygger styrke, hurtighed og mobilitet på en sikker og sjov måde. Deltagerne får boostet deres sundhed med ny energi og motivation.

Tak Joen!

“Er netop trådt ud af et to dages selvforsvarskursus hos Heartcore sammen med 15 gode kolleger. Hvor var det bare klasse. I mit job rejser man ofte i lidt ukendte/utrygge omgivelser - og så kan det være rart at kende solide og effektive selvforsvarsteknikker. 

Og jeg har aldrig mødt en så begavet tilgang til området som hos Joen. Udover benhårdt arbejde, var det plads til masser af latter og tilmed gode rationaler om hvordan man fx undgår at bringe sig i en farlig situation. Verdensklasse. Vi ses!“

Mads Klæstrup Kristensen, SOS Børnebyerne

Kursus eksempler

 • TEAMBUILDING KURSUS - 1 DAG A´5 TIMER

  På 5 timer kommer vi i dybden med teorier om 

  progressiv grænsesætning og verbal de-eskalering og vi får brugbare tekniker til selvforsvar. 

  Med udgangspunkt i netop Jeres team, sammensætter vi et specifikt program til Jer, som passer til teamet og Jeres målsætning. Vi blander teori, teknik og træning. 

  Vi arbejder både individuelt, i par, i grupper og som team.

  -5 timers undervisning
  -Vand, snacks og frugt
  -Diplomer

  Pris 25.000 kr
  Man 30 deltagere

 • TEAMBUILDING KURSUS2 DAGE A´5 TIMER

  Gennem 10 timers kursus over 2 dage, kommer vi godt rundt i teori og praksis med konflikthåndtering, progressiv grænsesætning og de-eskalering. 

  Igennem en række fysiske øvelser og scenearier får alle deltagere et virkeligt godt grundlag for at kunne forsvare sig selv i en bred vifte af farlige ogubehagelige situationer.

  Med udgangspunkt i netop Jeres team, sammensætter vi et specifikt program til Jer, som passer til teamet og Jeres målsætning. Vi blander teori, teknik og træning. 

  Vi arbejder både individuelt, i par, i grupper og som team.

  -10 timers undervisning
  -Vand, snacks og frugt
  -Diplomer

  Pris 35.000 kr 
  max 30 deltagere

 • FOREDRAG 3 TIMERS TEORI / VÆLG MELLEM 3

  NEJ, TAK! 
  Undgå at blive udnyttet, snydt, forulempet eller overfaldet. God grænsesætning gør dig til en bedre team player, gør dig stærkere i en forhandlingssituation, gør dig til en bedre partner i parforholdet og gør dig sikrere i offentligheden. 

  BARE EN ABE
  Konflikthåndtering uden konflikttrapper og processmodeller. Joen fletter viden fra gidselforhandlere og dørmænd sammen med antropologi, psykologi og dyreadfærd i et underholdende foredrag hvor du lærer at håndtere konflikter og farer.

  MANIPULATION PÅ GODT OG ONDT?
  Venner, kunder, sælgere og voltægtsmænd bruger alle manipulation. Med både sjove, genkendelige og skræmmende eksempler forklarer Joen om tegnene på at du bliver manipuleret og lærer dig hvordan du kan undgå og modvirke det. 

  -3 timers foredrag
  -Vand, snacks og frugt

  Pris 15.000 kr 
  Max 40 deltagere

Kan du ikke finde det kursus der passer til Jeres team? Kontakt os, så skræddersyer vi en løsning der poser til Jer. Ringe til os på 61123336 eller skriv på info@heartcorekravmaga.dk

Instruktøren

JOEN WEIDEMANN

Kurset undervises af Heartcores chefinstruktør Joen Weidemann som ud over at have det sorte bælte i karate, er en af de mest erfarne Krav Maga instruktører i Danmark. Han underviser i selvforsvar og sikkerhed fuldtid og har specialiseret sig i psykologien bag vold og konflikter. Joen er gift og har to døtre på 13 og 17 år. Alle i familien træner selvfølgelig Krav Maga. Der vil muligvis også deltage andre instruktører under kurset.

 

Certificeringer:

Krav Maga Expert 

Law Enforcement Instructor

Combat and Fighting Instructor

Public Transport and Close Quarter Battle Instructor

VIP & 3rd Party Protection Instructor

Women Instructor

Kids Instructor

Fitness Instructor

Ground Force Method Instructor

Ground Force Method Junior Instructor

NOGLE AF DEM VI HAR LAVET KURSER OG TEAMBUILDING FOR: