HERUNDER KAN DU FINDE SVAR PÅ DE MEST OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL VI FÅR ANGÅENDE VORES KURSER. HVIS DU IKKE KAN FINDE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE ELLER SKRIVE TIL OS.

JEG ER IKKE I SÅ GOD FORM. KAN JEG DELTAGE?

Du behøver ikke at være hverken ung eller i god form for at deltage. Selvom træningen er fysisk krævende kan alle deltage så meget som de evner. Det er vigtigt, da man kan få brug for selvforsvar der virker uanset hvor stærk, hurtig eller gammel man er. Og så kommer du jo i form af at træne.

HVOR GAMMEL SKAL MAN VÆRE?

Du skal være mindst 16 år for at deltage på vores hold og kurser for voksne og 13 år for at deltage på vores kurser for teenagere. Børneholdene er inddelt efter alder. Der er ikke nogen øvre grænse for alder.

KAN MAN GRADUERE?

Ja, vi har et gradueringssystem. Du kan læse mere om det her.

HVOR FOREGÅR TRÆNINGEN?

Træningen foregår i lækre lokaler vi deler med Rumble Sports på Stig Lommers Plads 3, 2000 Frederiksberg. Der er omklædning og bad.

Er der konkurrencer i Krav Maga?

Nej, vi underviser i selvforsvar, ikke kampsport. Forskellen er at vi ikke bruger nogen regler da selvforsvar skal virke i alle situationer uanset køn, alder og størrelse.

ER DET FARLIGT?

Der er selvfølgelig risiko forbundet med al fysisk aktivitet (og inaktivitet) men vi tager sikkerheden meget meget alvorligt. Vi har kun haft meget få og ingen alvorlige skader. Der kan dog godt komme et par blå mærker og der er ofte ømme muskler (på den gode måde).

JEG ER UTRYG/HAR ANGST/HAR PTSD. KAN JEG KLARE AT DELTAGE PÅ ET KURSUS?

Vi har stor erfaring med personer med traumer/angst og på næsten alle vores kurser og hold er der en eller flere som lider under dette. Det er der plads til. Vi respekterer alles individuelle grænser og reaktioner. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i selvforsvar og arbejde med sig selv og det giver ofte en reaktion. Man må gerne springe nogle øvelser over, ja faktisk opfordrer vi til at man sætter sine grænser, også i træningen. Men samtidig er denne træning i de trygge rammer noget af den allerbedste måde at behandle sine traumer på.

KAN JEG VÆRE ANONYM/USET UNDER TRÆNINGEN?

Din deltagelse bliver ikke offentliggjort nogen steder uden dit samtykke. Du kan benytte lige det navn du ønsker i træningen, bare vi har dit rigtige navn ved tilmeldingen.

HVILKET TØJ/UDSTYR SKAL JEG HAVE MED?

Du skal have en flaske med til vand/sportsdrik. Når du starter skal kan du bare træne i almindeligt træningstøj og bare fødder eller strømper. Sko er ikke tilladt.

HVAD HVIS JEG IKKE KAN TRÆNE MED PÅ ALLE HOLDENE HVER UGE?

Vores træning er tilrettelagt efter 2 krav maga træninger om ugen, men det er fuldt ud muligt at følge undervisningen hvis man ikke kan træne så ofte. Du kan selv blande din træning imellem de hold ud har adgang til og træne op til 5 gange om ugen.

KAN JEG PRØVE FØR JEG MELDER MIG IND?

Ja, du kan få en gratis prøvetime. Klik på “Prøvetime” i menuen, registrer dig og tilmeld dig så det hold du vil prøve. Det gælder dog ikke vores børnehold.

KAN OPSIGE MIT MEDLEMSKAB?

Ja, du kan opsige medlemskab når du vil. Der er løbende måned +1 måneds opsigelse på alle vores medlemsskaber.

ER DER MAD MED NÅR JEG DELTAGER PÅ ET KURSUS?

Nej. Der serveres ikke mad. Der vil være mange drikkepauser og et par lidt længere pauser hvor der også er tid til egen medbragt frugt/snack. Vi vil dog ikke spilde for megen kursustid på at spise.

FÅR JEG ET DIPLOM NÅR JEG HAR GENNEMFØRT ET KURSUS?

Ja, du får et diplom. Det er en stor ting at gennemføre et kursus i selvforsvar og der er grund til at være stolt når man står med sit diplom efter kurset.