HVIS DU OVERVEJER AT AT MELDE DIG IND I HEARTCORE OG GERNE VIL PRØVE DET FØRST, ER DU VELKOMMEN TIL AT KOMME TIL EN GRATIS PRØVETIME. 

Bemærk at en prøvetime kun er muligt på voksenholdet Krav Maga Fundamentals eller holdet kun for kvinder. Du skal være fyldt 16 år for at deltage. Er du under 18 år skal prøvetimen oprettes af en værge.

  • 1.

    OPRET DIN PROFIL

  • 2.

    TILMELD DIG

  • 3.

    KOM TIL TRÆNING

ALLE KAN VÆRE MED

Du behøver ikke være i form eller have trænet kampsport eller selvforsvar før. Alle kan være med uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

For at deltage skal du oprette en profil, hvorefter du får et gratis klippekort du kan bruge til at booke dig ind på et af vores Krav Maga Fundamentals hold eller Krav Maga holdet kun for kvinder. Du booker timen gennem vores bookingsystem, som du får adgang til når du har oprettet en profil enten gennem. vores app eller her på websitet.

Det er ikke nødvendigt at have udstyr til en prøvetime, men har du allerede tandbeskytter, skridtbeskytter eller boksehandsker, må du meget gerne tage det med.

Sådan foregår træningen

En træningstime i Heartcore  er nøje sammensat så den indeholder både fysisk, mental, teknisk og taktisk træning. Vi arbejder efter et præcist pensum og benytter moderne indlæringsformer og pædagogik. Der er opvarming der forbereder dig til dagens træning og der er fysisk træning der styrker deres mobilitet, styrke og udholdenhed. 

Der er teknisk og taktisk træning der er direkte rettet mod et specifikt emne i selvforsvar. Og så er der mentale og psykologiske elementer der både handler om at kommunikere, om at forstå farer og om at fungere effektivt under stress. Altsammen foregår gennem sjove øvelser og masser af leg – det er sådan man lærer bedst.

BOOSTER DIN FORM, SIKKERHED OG SEVTILLID

DOWNLOD VORES APP