WEEKEND KURSUS I SELVFORSVAR KUN FOR KVINDER

Intensivt og koncentreret selvforsvarskursus, specielt tilrettelagt for kvinder. På meget kort tid lærer du selvforsvar der virkelig virker – også selvom du aldrig har dyrket kampsport eller føler dig i dårlig form. Du vil lære en masse om at undgå farlige situationer, om at de-eskalere konfrontationer, om at sætte grænser og om hvordan du kæmper når alt andet har fejlet. Du vil også lære noget om dig selv og om at finde din indre tiger frem.

18 TIMERS INTENSIV TRÆNING

Kurset er opdelt i 4 workshops på hver 4,5 timer. Kurset består af teori, mentaltræning og ikke mindst træning i effektive teknikker tilpasset specielt til kvinder. Der er lagt stor vægt på det praktiske – alle vender hjem med noget direkte brugbart efter hver workshop.

Det meste af træningen er fysisk. Vi træner selvforsvar der virker i det virkelige liv og det betyder at vi skal lære at udføre det effektivt selv når det er svært og vi er under stress.

I løbet af kurset bliver der gradvist mere og mere fysisk kontakt og modstand, og træningen bliver mere realistisk. Det foregår under meget kontrollerede forhold på en måde så alle kan være med. Vi veksler mellem teori og praksis så vi får lidt pause fra den fysiske træning imens vi lærer noget teori om faretegn, forebyggelse og grænsesætning.

KURSUS START FEB/MAR 2024

4 dage X 4,5 timer = 18 timers kursus
● Lørdag d. 24.02.2024 kl 14.00-18.30
● Søndag d. 25.02.2024 kl 14.00-18.30
● Lørdag d. 02.03.3024 kl 14.00-18.30
● Søndag d. 03.03.2024 klL 14.00-18.30

2695,-

 • FÅ MENTAL STYRKE

  Et af de vigtigste elementer i kurset er den mentale del af træningen. Du vil lære at mobilisere mod og styrke til at sige fra, sætte grænser og til at forsvare dig fysisk når du får brug for det. Det vil gøre dig i stand til at stoppe en ubehagelig eller farlig situation tidligere så den bliver mindre farlig og lettere at håndtere.

 • LÆR AT SÆTTE GRÆNSER

  Du vil lære at handle resolut når det bliver nødvendigt og ikke ‘fryse’. De mentale ting du lærer om grænsesætning, de-eskalering og handlekraft vil du få glæde af direkte i andre dele af dit liv som for eksempel par-forhold og arbejdspladsen. Du bliver ikke kun stærkere fysisk men i høj grad også mentalt.

PÅ KURSET LÆRER DU

● Forsvar mod slag, spark, fastholdelse, hårrivning og kvælning

● Forsvar mod tyveri, bortførelse og voldtægt

● Forsvar stående, mod væggen, i små rum, på jorden og mod flere modstandere

● Aflæsning af faresignaler

● Dynamisk grænsesætning

● Brug af kropssprog og stemme

● Taktisk adfærd før, under og efter en konfrontation

 • DEL 1 : FUNDAMENTER I SELVFORSVAR

  Brug af krop og stemme. Effektive modangreb der stopper angrebet.

 • DEL 2 : FRIGØRELSE FRA GREB OG KONTROL

  Kom fri fra greb i hænder, arme, om kroppen eller i håret.

 • DEL 3 : FRIGØRELSE FRA FARLIGE ANGREB

  Forsvar mod kvælninger og livsfarlige angreb

 • DEL 4 : FORSVAR PÅ JORDEN

  Forsvar mod angreb når du er havnet på jorden