KRAV MAGA ER ET REALISTISK, LOGISK OG PRAKTISK SELVFORSVARSSYSTEM DER ØGER DIN SIKKERHED OG LÆRER DIG AT HANDLE EFFEKTIVT I STRESSEDE OG FARLIGE SITUATIONER. DU FÅR TRÆNET BÅDE KROPPEN OG HJERNEN SÅ BÅDE DIN SELVTILLID OG DIN FORM FÅR ET KÆMPE BOOST. ALLE KAN TRÆNE MED UANSET KØN, FYSIK OG ALDER. (min. 16 år)

Realistisk selvforsvar

Krav Maga er et selvforsvarssystem, der lærer udøveren, hvordan man undgår, forhindrer, deeskalerer og håndterer alle former for voldelige trusler og angreb. Krav Maga er udviklet til at fungere i alle typer af konfliktsituationer og voldelige sammenstød og tager udgangspunkt i kroppens egne naturlige reflekser og instinktive reaktioner.

Der er ikke nogen traditionelle sportselementer som f.eks. konkurrencer i Krav Maga. Det er ægte realistisk selvforsvar uden regler. Alligevel bruger vi elementer af konkurrencer og leg for at gøre træningen interessant og motiverende. 

Heartcores instruktører er uddannet og certificerede af flere af de største og mest anerkendte internationale Krav Maga organisationer som KMG og IKM. De er alle uddannede i at undervise ud fra fastlagte og effektive fysiologiske og psykologiske principper. Alle instruktører har en ren straffe og børneattest.

Personlig udvikling

Udover en lang række af løsninger til brug i selvforsvar, udvikler eleven sig både fysisk og mentalt, bliver hurtigere til at træffe beslutninger i stressede situationer og i stand til at klare flere og større udfordringer i livet.  Den fysiske del af træningen er baseret på sunde veldokumenterede træningsmetoder med baggrund i fysiologi, anatomi naturlige bevægelsesmønstre. Vi opbygger din styrke, hurtighed og mobilitet på en sikker og sjov måde, og så brænder du rigtigt mange kalorier af.

Når du træner Krav Maga hos Heartcore kommer du også i god form. Den fysiske del af træningen er baseret på sunde veldokumenterede træningsmetoder med baggrund i fysiologi, anatomi naturlige bevægelsesmønstre. Vi opbygger din styrke, hurtighed og mobilitet på en sikker og sjov måde, og så brænder du rigtigt mange kalorier af. For at deltage på et voksenhold skal eleven være fyldt 16 år og have en ren straffeattest.

Sådan foregår træningen

En træningstime i Heartcore  er nøje sammensat så den indeholder både fysisk, mental, teknisk og taktisk træning. Vi arbejder efter et præcist pensum og benytter moderne indlæringsformer og pædagogik. Der er opvarming der forbereder dig til dagens træning og der er fysisk træning der styrker deres mobilitet, styrke og udholdenhed. 

Der er teknisk og taktisk træning der er direkte rettet mod et specifikt emne i selvforsvar. Og så er der mentale og psykologiske elementer der både handler om at kommunikere, om at forstå farer og om at fungere effektivt under stress. Altsammen foregår gennem sjove øvelser og masser af leg – det er sådan man lærer bedst.

TRÆNINGENS 4 ELEMENTER

 • Fysisk

  Styrke, hurtighed, mobilitet og udholdenhed. En god modvægt til stillesiddende aktiviteter i arbejde og fritid

 • Tekninsk

  Effektive selvforsvarstekniker fra det militære selvforsvarssystem Krav Maga. Teknikerne er baseret på naturlige menneskelige reflekser og er derfor intuitive og lette at lære.

 • Taktisk

  Taktisk adfærd før, under og efter en faresituation eller konfrontation. Vi arbejder med faregenkendelse, undgåelse, de-eskalering og taktik både under og efter en konfrontation.

 • Mentalt

  Gennem strukturerede øvelser opbygger vi ro, styrke og disciplin til at agere korrekt i dynamiske, stressende og farlige situationer.

“KRAV MAGA HEIGHTENS PERCEPTION AND TRANSFORMS FEAR INTO SOMETHING MORE PRODUCTIVE.”

IMI LICHTENFELD

Historien om Krav Maga

Krav Maga blev udviklet i 1940`erne af den Ungarske jøde Imi Lichtenfeld, som et ubevæbnet kampsystem til de Israelske forsvarsstyrker .

Med en baggrund indenfor brydning, og boksning og hans færdigheder indenfor selvforsvar begyndte Imi at undervise nogle af de bedste specialenheder i hand-to-hand combat og fysisk træning. I denne periode var der mangel på skydevåben, da de var gemt væk, så englænderne ikke skulle finde dem, og våben blev kun brugt til specielle missioner.

At våben ikke var tilgængelige satte sine tydelige præg på udviklingen af Krav Maga. Ubevæbnet kamptræning var yderst nødvendig, hvis militæret skulle have succes. Efter dannelsen af Israel i 1948 blev Imi ansat som chefinstruktør i selvforsvar hos den israelske hær (IDF, Isreal Defense Forces). 

Da Imi trak sig tilbage, satte han sig for, at han ville videreudvikle Krav Maga og gøre det tilgængeligt som selvforsvar for den civile befolkning i hele verden, og lige til det sidste var Imi meget aktiv. 

Imi Lichtenfeld døde den 9. januar 1998, 88 år gammel. Imi Lichtenfeld stod stærk på sine principper om respekt for andre, undgåelse af unødig eller uberettiget magtanvendelse, beskedenhed, fred, og fair play.