KRAV MAGA ER VERDENS MEST EFFEKTIVE SELVFORSVARSSYSTEM, OGSÅ FOR KVINDER. VORES PRINCIPPER, TEKNIKKER OG TRÆNINGSMETODER ER REALISTISKE OG VIRKER UANSET KØN, ALDER OG FYSIK. TONEN ER LET OG UHØJTIDELIG OG DER BLIVER GRINET EN DEL. DER BLIVER SVEDT OG BRÆNDT EN MASSE KALORIER AF OG DU BLIVER STÆRKERE OG HURTIGERE. 

Selvforsvar der virker

Hos Heartcore Krav Maga har vi et ugentligt hold kun for kvinder, hvor vi primært arbejder med de fysiske og psykiske udfordringer som kvinder har i fysiske konfrontationer. Du får nogle virkeligt effektive redskaber til at håndtere truende, farlige, grænseoverskridende og voldelige situationer.

Der er forskel på mænd og kvinder. Fysisk, mentalt og socialt har vi forskellige forudsætninger. Det tager vi højde for i Krav Maga. Med Krav Maga får du en reel og realistisk chance. Du bliver stærkere både fysisk og mentalt og du lærer en masse teknik, der rigtigt virker. Vi træner Krav Maga for alle, men vi kommer også forbi emner som er mere specifikke for kvinder som f.eks. voldtægt, bortførelse og håndtering af det ulige styrkeforhold der ofte er mellem kvinden og angriberen.

Tonen er let og uhøjtidelig og der bliver grinet en del. Der bliver svedt og brændt en masse kalorier af og du bliver stærkere og hurtigere. Og så lærer du en masse realistisk selvforsvar, så du kan forsvare dig selv og dine nære hvis det bliver nødvendigt.

Kun for kvinder

Selvforsvar bør trænes realistisk. Det er en vigtig grundsten i Krav Maga. Derfor anbefaler vi generelt at kvinder træner på blandede hold hvor der også er mænd. Der kan dog være mange gode grunde til at du ikke har lyst til at træne med mænd til at starte med. Måske vil du bare starte lidt blidere, måske har du haft en traumatisk oplevelse med mænd, måske er det lidt grænseoverskridende at træne med mænd eller måske synes du bare at det vil være sjovere kun at træne med kvinder. 

Hos Heartcore vælger du selv. For os er det bare vigtigt at du kommer i gang med din træning så du kan komme i form og lære at passe på dig selv of dine kære. Vi oplever dog ofte at kvinderne ganske hurtigt bliver fortrolige med træningen og helt af sig selv vælger at træne mere og mere med mændene. 

Du kan vælge at træne på vores blandede hold eller på vores ugentlige hold kun for kvinder.

KURSER I SELVFORSVAR KUN FOR KVINDER

KURSER I SELVFORSVAR KUN FOR KVINDER

Vi har udviklet en række succesfulde intensive kurser tilrettelagt speciel til kvinder. Alt ved kurserne er tilpasset kvinder lige fra undervisningsformen til indholdet. Vi tager specifikt udgangspunkt i de farer som kvinder udsættes for og tager hensyn til kvinders psyke og fysik. Vi har både en-dags-kurser og weekend-kurser.